Vegetariánský Boršč
Vegetariánský boršč
100gramů bílého zelí
250ml krouhanky / polévka Living spoon - Živá lžička /
250ml zeleninového vývaru / vývar Living spoon - Živá lžička /
1 červená řepa (upečená v troubě ve slupce)
1 cibule
trochu ovesných vloček (namočených a rozmixovaných)
olej,sůl pepř
Na Ghíčku zpěníme cibulku. Přidáme 250 ml Krouhanky, pokrájené zelí a červenou řepu kterou jsme před tím zbavily slupky a nakrájely na kostičky. Povaříme, následně přilejeme zel. vývar a na zahuštění použijeme rozmixované vločky / nebo zel. pyre Living spoon / a lehce povaříme 5 min. Dochutíme UME octem a můžeme podávat. Kdo má rád může přidat rostlinou smetanu. 1 porce. Doba přípravy 30 až 45 min.